lördag, december 31, 2005

Erlend Öye på Crush

Uj Uj vilken fabulous kväll! Det var längesen det var så svårt o slita sig från ett dansgolv.tisdag, december 20, 2005

VIND I LUGGEN

Har varit en dag i promenadens tecken. Jag och harri tog oss en långkörare bort till Stapelbäddsparken och kollade in nya skateparken med egna ögon..HOLY MAMA! hade man haft en sån här kreation hemma i tuna när man var sexton hade man ju krämat i brallan på snabben..en annan fick nöja sig med att kommunen lät oss ha ett par lastpallar på Gökstensskolan som man fick göra det bästa av. Alla som någon gång har rullat kommer anse att detta är en slice av paradiset. Det kanske är rätt årstid och börja öva nu så man får vara ensam där i kylan för det var inte varmt kan jag säga.Sunday Best

Söndagen visade sig bli en intressant dag. Först gick vi på en julmarknad där det bara var DIY grejjer. Det var så sjukt mycket folk där så man kunde knappt se nått. Det lilla man såg var dock fint. I cafédelen var det en karl med gura och piano som uppträdde. Jag är inte säker på vad han hette men jag tror det var Per Thörn. Anyways här kommer lite bilder på´n


Kanske skulle tillägga att mister Mänty körde århundradets surprisevisit strax innan vi hade gått in på julmarknaden. Just när jag stod o pratade med honom i mobilen så dyker tokfan upp mitt framför ögonen. Väldigt trevligt och oväntat.

tisdag, december 13, 2005

Yipeeee!

Budgivningsbattlen är över och det är vi som kommer att flytta in i lägenheten. Kontraktet är skrivet och nu är det nog inget som kan gå fel. Det är nämligen så att när vi trodde att vi hade bjudit över alla och hade bestämt dag för o skriva kontrakt så trillar det in ett högre bud..det sög gubbpung..men men det är bygones nu.


GRRRRRRRRRR

BOLLOX! Någon bjöd över oss...Men vi hänger kvar! merparten av kvällen har dock kännts ungefär såhär:

fredag, december 09, 2005

Fredag!

Vi fick lägenheten!!! Från och med Februari så kommer vi bo i Sorgenfri. Torekovsgatan 11 A, Malmö. Celebratiooon!


tisdag, december 06, 2005

SÅ NI VET

Nu i början kommer denna blog säkert ändra både färg och form ett par gånger eftersom det var tusen år sedan jag pysslade med HTML så bear with me. Jag har nyligen lagt över alla bilder från Barca i sommras till min dator från josies(shit vad man längtar tillbaks just nu). Så fort jag vet hur man gör så kommer det en fotosida.START!

Ohoy! har just haft den lugnaste helgen på ages..Josefinas päron kom ner o firade hennes b-day som var på söndagen. På fredagen körde vi det vanliga turistracet runt malmö med ze torso, lilla torg, möllan etc etc. På kvällen beställde vi mat från greekway och drack lite vin sen vobblade vi ner i soffan o kollade på Shrek. Lördagen var lite av en repris men Shrek byttes ut mot på spåret och presentöppning för josefinas del...not the average weekend men en välkommen mysig sådan. Vaknade upp på söndagen fräsh som en nyponbuske.
hit counter
counter
<body>