måndag, april 30, 2007

Drunken shopping

Nu har resultated av förra veckans fyllenätshopping landat på hallgolvet! Första skörden iallafall. Kom undan riktigt billigt med dessa fynd..thank god, annars hade det varit dags att fundera på alkolås på datorn.

Stanley Woodruff - What took you so long
Marboo - What about love?

Etiketter: ,

söndag, april 22, 2007

Beyond the wizards pants

s.a.t.a.n.i.g.a.t.a.n.v.i.l.k.e.t.s.v.ä.n.g! Till alla som bor i skånetrakten och inte kunde komma/valde att inte komma till KB i lördags, ni borde få stryk. Detta var bland de bästa konserter jag varit på. chkchkchk(!!!) levererade den mest intensivt svängiga funkiga pungsparken den här kvartsesten någonsin upplevt. Bilder finns att se här.

lördag, april 21, 2007

Love To The World

Gådagen bestod av soffahäng ,disco und pleasant conversation. När det blev dags att gå till Peoplefesten på Deep så var Josefina & Josefin så mysiga och bekväma i soffan så jag soloflög ner till Deep där jag hade väntat mig fetkö men istället möttes av total öken..verkligen märkligt. När man hade pyntat 90 spänn var det inte så kul och bara vända i dörren så jag gick till baren och beställde en öl. vad som hade kunnat bli en floppkväll blev istället väldigt väldigt trevlig då jag sprang på Anna där som jag inte sett på donkeys years.

Idag så vaknade jag klockan tio och var apsleten, somnade om, vaknade halv 2, frukost i saluhallen vilket gjorde susen.fantastisk dag. Kvällen kommer spenderas på KB i sällskap med herrarna ovan(!!!) var sjukt länge sedan jag var på konsert och jag ser fram emot disco disco disco. Är sugen på champagne men får nöja mig med Krusovice, och såklart SuperMario förluva hos Josefin. Ha en trevlig kväll!

Kvällens Låt: L.T.D - Love To The World

fredag, april 20, 2007

Två öl & en trimmer


Kvällens Låt!: Mel Shepperd - Can I Take You Home

Fagless

I have been quit for 1 Year, 4 Days, 11 hours, 32 minutes and 4 seconds (369 days). I have saved 9.366,32 kr by not smoking 4 803 cigarettes. I have saved 2 Weeks, 2 Days, 16 hours and 15 minutes of my life. My Quit Date: 2006-04-16 02:00

torsdag, april 19, 2007

På tal om schweiziska harpmaestros


Se på Vollenweider, han står där helt unflappable med sin harpa som han har byggt själv. Han har till och med fifflat upp den lite med el och grejjer så den skall låta precis som ticklar hans fancy. Han vill ingen nått illa, bara spela en trudelutt på sin fantastiska låt Morgana Palace för dig.

Kimono My Pants

I helgen som var så fick vi besök av en man som har bott i en ugn en kort tid av sitt liv och en kvinna som kallar sina vänninor (när dom är trista) för torrfittor, nämligen min kära mor och morfar. Var kväll avslutades med vin ost och NE-spelet. När morsan satte i sista boken i sin bokhylla och tauntade oss andra loosers med i snitt en bok i hyllan var fick jag värsta "there is no spoon"känslan, morsan?vann? hon fortsatte o jubla i fem minuter efter vinsten som om det vore 1999..Josefina tog dock hem det kvällen efter. Anywho det var gött o få höra lite tunabräk och ryssbrytning från de båda.Här gör Josefina Ålpremiär..tyckte det var sådär

Vi drog även ut dom på långa promenader, både i Malmö och Köpenhamn och varje gång, precis varje gång vi klev in på ett grönområde så hörde man mamma säga"men det här är ju nästan som Hyde Park!"
Morfar är en stor ål-lover så han blev nöjd när vi hann köpa en stackare innan bodarna stängde. Han tog även med sig lite surlimpa från finska hembageriet i Eskilstuna vilket var grymt uppskattat, det är hårdvaluta här nere. Respect.


Etiketter: , ,

torsdag, april 12, 2007

For your ears only

mushi mushi. Lade just upp en liten radio här för dom som vill lyssna. Är fortfarande i newbiestadiet på Last.fm så jag hajjar inte riktigt hur låtvalet till min radio görs, om man kan styra det själv eller om den gör en mix av det man spelar mest yap yap..eller om eventuela lyssnare skall tvingas överdosera på Bondlåtar bara för att jag gillar och diska till det..anywho så får jag ta o fiffla vidare med det..by the way i nästa inlägg så måste jag nog skriva lite om min senaste mailkorr med Rob på Numero Group. väldigt väldigt nördigt..

Etiketter:

måndag, april 09, 2007

QuickieEtiketter: ,

lördag, april 07, 2007

Glad Påsk!

Sitter och fifflar runt lite med webläsaren Flock som Modde skrev om för länge sedan och det känns väldigt trevligt. Har dessutom märkt att min blogg ser pung ut i Explorer. Tänkte lattja runt lite vidare och posta random bilder bara för att det är så enkelt och skönt. Kvällen kanske man skall säga ett par ord om oxå. Josefina och jag Hanna, Oscar och Josefin skall laga påskmums hemma hos Per för att sedan ta på oss danstofflorna och bege oss ner till Inkonst där SWITCH(UK) Bjuder på "underbart uppskruvad mix av Chicagohouse, hiphop och ondsint techno" samt "Jeansbjörn & Yxa kör crunk, hyphy & dancehall i foajén och i Plocke-Pinn spelar Harry White balearica" kan bli strålande.


Hoppas alla som läser detta får en påsk som är till belåtenhet, må väl!

Etiketter: ,

söndag, april 01, 2007

Spring 07

Grillpremiär! Har just kommit hem från folkets park där det bjöds på fotbollsmatch, grillpremiär och ett förstaklassigt folkölshäng. Detta skall jag göra så ofta det bara går framöver, helt fantastiskt med sommarliknande temperaturer och grilldoft överallt. Precis varenda plats på uteserveringarna är upptagen, folk sätter sig helt sonika ner på trottoaren där det passar och dricker sitt medhavda..fab. En helt perfekt belöning efter att vi har agerat flytthjälp till Per som har flyttat idag.

Nu skall vi runda av en fantastisk dag med en kopp thé och Min Granne Totoro.

Etiketter: ,

hit counter
counter
<body>