fredag, juni 29, 2007

Dagens Loppisfynd

Oscar Brown, JR - Brother Where Are You(LP)
+Grace Jones - I Need A Man(7")

En till
Kolla in fler av filmerna Här.

Last one there is a penispump!

Tack Hulkko, jag garvade läppen av mig till denna:

onsdag, juni 27, 2007

Feet Don't Fail Me Now
Idag har det varit totaldomedagscrapväder men dock en god loppisdag! Hittade Alan parsons project - I Robot + 3 singlar(dock crap) och inte minst två ELIDUS vägglampor av Hans Agne Jakobsson i prima skick för tian styck, hoppla! Nu dricker jag hallonsoda och lyssnar på Funkadelic och saknar min woman.

Funkadelic - Into You

Etiketter:

tisdag, juni 26, 2007

Uprock


Fifflade just upp min Last.fm radio här på bloggen så nu spelas bara mina "loved" tracks. Just nu har jag tydlingen inte tillräkligt med loved tracks så nu skall jag sprida lite kärlek bland mp3orna!

Vinylbaren, Lördag, Jag, Spela

Etiketter: ,

Lightning Strikes!

Back home again! jeebus vilken trip det var. Var väldigt uppspelt när jag kom till eskilstuna vilket resulterade i en 3dagars mardi gras. Kul var det men idag är första dagen jag kan lägga handen på mitt lugna bröst o säga att jag inte är bakis. På midsommar var jag hemma hos Tim och Veronica på deras ack så vackra takvåning. Singstar, Mycket mycket god mat, en del slank ner i magen och en del utför balkongen tydligen(inte jag) jag kastade bara chips och det är inte mat. Många trevliga stunder har njutits av hos många vänner dessutom latja med gulliga barn som man har saknat.
Dagens låt får illustrera min bakis i eskilstuna, enjoy; Maestro Klaus!

Klaus Nomi - Death

tisdag, juni 19, 2007

Im Gone

Nu är det dags att packa kappsäcken inför morgondagens Eskilstunaresa. Det blir "diretkttåg" och endast 4tim+ restid. Det innebär bra litteratur och fullmosad iPod. Midsommar är fortfarande i limbo, får se vad jag bestämmer mig för. Ser fram emot Torshällavandring, loppisrundor och massor med god öl. Well well nu är det pack dags sen skall jag spendera resten av kvällen med att rita lite och trycka återstoden av Battlestar Galactica season 1. Im Gone...

Eddie Parker - I'm Gone

Etiketter:

tisdag, juni 05, 2007

Ho Happy Day!

Först och främst, sorry alla som har väntat på ett utlåtande av veggoräkorna. Helt sjukt de små rackarna ligger kvar i frysen och väntar på att få svettas. I vanliga fall så hade dom gjort just det för längesedan men vi har varit så upptagna med josefinas "kyckling"sallad som vi obsessat nu i ett par dagar..anywho, idag var näst sista seminariet och nu är slutuppgifterna inlämnade.så sjukt skönt att bli av med. Det är just det vi sitter o firar nu. jag dricker öl och kan inte riktigt fatta precis hur bra dendär New Orleanskarln Tony Owens - All That Matters är..ni borde lyssna!och dansa. Apropå soulsinglar så fyller jag ju 30 snart..här är några uppslag..1..2..3..4..5 ..6 om ni inte vet vad ni skall köpa he he. Nej nu skall jag dansa loss lite med Josefina, ha en finfin kväll y'all!


Tony Owens - All That Matters
hit counter
counter
<body>