söndag, juli 22, 2007

Grekland är överallt

Det är söndag och vädret tvingar mig att sitta inne(skyfall...igen). Har brist på det mesta inklusive pengar och snus. Rick var just och hämtade sina grejjer här, skall messa honom nu och berätta att han glömde: Hatt, Pingisracket, Skor, bib med vitt vin..får se hur glad han blir över det. Ikväll blir det städa samt Blade runner..o kanske lite rita..

Dagens låt: Vangelis - La Petite Fille De La Mer

tisdag, juli 17, 2007

Skäggupdate - Its Gone!

Nu skall jag sätta mig på ballen och ta mig ett glas rött o vänta på att Rick dyker upp i stan sen drar vi till aya napa!

Dagens Låt: Associates - Party Fears Two

Dag 2 & 3 i bilder

Jag märkte vårat fashion no no först när vi var på stan,
jag skämdes och kände mig som en belgisk turist
Mor äter förvånat på Pizza Hut

Balkonghäng


Två doodles tjyvåker på tåget till malmö!

Mamma Köttfrossar i Köpenhamn

Jag ölfrossar..nä bara en, men stor!

söndag, juli 15, 2007

Dagen i bilder aka mor på besök

En mamma anländer

! på gatan vid triangeln

Söndagsloppis på Drottningtorget

Chillin'

Planterartagen på ballen

Vegegårdenmående

Kryddlådan

onsdag, juli 11, 2007

Bored out of me wits


Söker man på vegetarisk kuk så dyker M.I.A upp

torsdag, juli 05, 2007

Den Vackra Södern


Min vapendragare Tim och Veronika kommer ner hit med sitt mobila hem inatt! Det skall bli ett fasligt mående om än kort. Jag tänkte ta med dem på cykelutställning vilket jag tror kommer uppskattas av tim iallafall=) sen vidare till konsthallen för William Kentridges utställning och vidare till närmsta uteservering. Nu får vi hoppas att det kära sällskapet tar med sig solen för vädret är verkligen horribelt här nu. Jag ser fram emot balkonghäng, uteserveringsöl och ett hemmahäng sen får vi se hur mycket vi hinner med, kanske kan hoppas på ett pitstop på vägen hem?
Dagens låt: Beautiful South - Old Red Eyes Is Back

Etiketter:

onsdag, juli 04, 2007

I'm Absolutely Sure Of It!

Efter ett långt städrace igår så parkerade jag mig på balkongen med en öl för lite avkoppling. Josefin kom över vid 21.30 tiden, vi mådde med lite whiskey och Steven Tin Tin Duffy. Runt 22.50 skuttade vi ner till debaser för o möta upp med Hanna och titta på The Clientele som gjorde en prima spelning, det var ett tag sedan jag var o såg ett popband live, det var långt ifrån fullt i lokalen men det gjorde inget, humöret var på topp hos alla ,publik som band. Det vankades efterluva hos hannas kompis men jag o Salo tyckte vi behövde lite pizza innan det så vi knallade iväg till campus och beställde en fungi. Vi tyckte att vi fick vänta lite väl länge på pizzan så jag smög fram till pizzaugnen för att se ifall allt stod rätt till med den lille rackaren vilket det inte gjorde! the poor thing låg o blev svart i kanterna så i pizzabagarens frånvaro tog jag komandot och swingade med van hand pissaskyffeln och vispade ut pizzan ur ugnen och ner på en tallrik, det är i detta ögonblick Mr Bagare väljer att uppenbara sig och tittar väldigt förvånat på mig. Jag säger lugnt "men pizzan brändes ju vid", han verkade tycka det var alldeles ok och ursäktar sig och ojjar och frågar om vi vill ha en ny pizza. "vi kan behålla denhär och ta en ny" säger jag, vilket han inte verkar tycka låter som en fair deal men han lunkar iväg och bakar en ny! Fantastiskt. Sen gick vi på efterfest vid folkets park hos Hannas kompis, sen ville jag bjuda salo på wirre hemma men vi tittade på klockan som visade 04.00 och efter en snabb överläggning enades vi om att det kanske inte riktigt var värd det.

Dagens låt: Ulrich Schnauss - Stars

Etiketter: ,

måndag, juli 02, 2007

Dagens Loppisskörd

Lykta 40:-Lite blandade 12"
Gino Soccio - Dancer
Tom Browne - Funkin' For Jamaica
Miami Sound Machine - DR. Beat
Heat Exchange - Shake Down
Sinitta - I Could Be
The Biz - Falling

Etiketter:

hit counter
counter
<body>