måndag, oktober 29, 2007

Harvey Mandel - Midnight Sun


Dagens Loppisfynd! Harvey Mandels album Baby Batter på Janus Records från 1971, innehåller ett par mustiga spår men även en del tråkig bluesjazz.

Etiketter: ,

Brandye - Curiosity


En dag som började riktigt regnig o grå, vände och blev riktigt fin med paket från Kanada! Denna skiva har funnits i min ägo i ca 9-10 år men de senaste 4 åren har den varit på vift. Efter att ha lånat ut den till en vän i Eskilstuna så har själva LP´n kommit bort och endast sleeven har funnits kvar. Jag har saknat den som fan, därför klippte jag till när jag hittade en säljare i Kanada, dollarn är trots allt väldigt låg nu. Brandye har innan denna platta som är deras första och även deras enda jobbat som backup sångare till både Millie Jackson och James Brown. Crossover To Brandy ligger på Miamilabeln T.K Records som varje discosamlare känner till. Skivan innehåller fler guldklimpar men just idag är det denna som går på repeat, enjoy!

onsdag, oktober 24, 2007

Fyra Spänn På Hyllan..


Och nu är det bara 2 timmar och 40 minuter kvar tills man har pengar på kontot igen..jävlar vad det skall handlas mat imorgon..men inatt kommer jag handla snus o pula hela käften full..

tisdag, oktober 23, 2007

Jahapp

måndag, oktober 22, 2007

Take Me To The Girl


Det finns några människors röster jag verkligen tycker om, och så finns det några röster jag avgudar, Billy MacKenzie var innehavare av den senare varianten. Och så har vi ju Morrissey så klart , Morrissey som också älskade MacKenzies röst som spänner fyra och en half oktav. De båda sångarna var tydligen vänner och kanske mer ett tag, det ryktas att "William, It Was Really Nothing" handlar om just Associates frontman och Billy svarade med låten "Stephen you're Still Really Something". Efter att ha glömts bort på nittiotalet spenderade Billy sin tid till att träna upp hundar i sin fars skjul i Dundee, samma skjul som han hittades död i strax innan hans 40 årsdag efter en överdos sömnpiller.Det finns mycket att både säga och läsa och jag skall börja med "The Glamour Chase: Maverick Life of Billy MacKenzie"

"I've got musical rabies. I sing myself to sleep. It's my best friend."
-Billy MacKenzie

Etiketter: ,

fredag, oktober 19, 2007

Dagens Loppisfynd


Idag plockade jag upp George Dukes funkspetta "Master Of The Game" för en tjuga, blev mycket mycket nöjd över detta smoargosboard of funk. Bland annat så har två franska monsieurs lånat lite från albumet. Trevlig helg y'all!

Etiketter: ,

torsdag, oktober 18, 2007

The Third Will Have You On Your Knees

måndag, oktober 15, 2007

Pratlåda


Har just upptäckt TokBox, en gratis tjänst som gör att du kan upprätta ett videosamtal med dina chums. Det går att embedda detta lite överallt så facebook har nu tagit ett hårdare tag om dina special parts.

torsdag, oktober 04, 2007

On My Way To A Better Place


Har just packat väskan och lagat lite mat samtidigt. Det blev tofu i min specialmarinad tillsammans med fetafyllda champinioner i ugn med lite parmesan ovanpå, lite svenning, väldigt gott. Inatt var det stört omöjligt att sova igen, inte på ett dåligt sätt dock. Var otroligt amped över att kanske få träffa Josefina i helgen, men jag ville inte bygga upp för stora förväntningar ifall biljetterna skulle ha tagit slut. Nu är allt dock bokat o klart och jag är lite lättare på stegen nu.

Memories #2

Thats it, jag drar. På lördag så kommer jag befinna mig på denna lummiga lilla plaza med en kall öl i handen och min kära vid min sida. Låt inte dagens låt missleda.

Etiketter: ,

tisdag, oktober 02, 2007

Memories

Inatt bestämde jag mig för att bita tag i den rymdigt mustiga mastodontburgare som heter Star Trek. Började med att kolla de första avsnitten av The Next Generation, Just denna scenen ovan fick mig att garva mig harmynt, Worf misstänker att någon har fifflat med random panel och glider över för att pilla lite o får sig en rejäl kyss.

måndag, oktober 01, 2007

The Return

Geez vad tiden går fort när Facebook har slagit klorna i en. Nu får det vara nog med det, inte för att jag har varit supernoga med att underhålla Ambulansen men ändring utlovas. Tiden sedan jag kom hem från Eskilstuna har gått till att städa o feja i hemmet, loppisspaning och en obsession i tvserietittande. Tack till Tim som tipsade mig om tv-links.co.uk där jag har hittat många många gamla guldklimpar, det bästa av allt är att man inte behöver regga utan det är bara o streama så det tjuter. Har även pysslat o donat runt med macen, är fortfarande grymt nöjd. Det är dock en sak jag saknar, nu när man äntligen har en webcam så har man ingen o prata med. Så come on mates ,fixa Skype eller ni macare, regga er för en .Mac trial på 60 dagar. När prövotiden löpt ut så behåller man sitt .Macnamn och kan fortfarande använda iChat.
Dagens Låt går ut till Josefina som Jobbar hårt i Barcelona, jag saknar dig hjärtat.

10cc And Godley And Creme - Life Is A Minestrone


hit counter
counter
<body>