lördag, april 19, 2008

Sleepytime


I Can't Forget About You


Ett alltime favoritalbum. Äger inte LP'n och efter min HDcrash så har jag inte längre mp3 albumet heller så om det är någon vänlig själ där ute som har det så hojta gärna till..Vinyl eller mp3.

Etiketter: , , ,

fredag, april 18, 2008

Let's Straighten It Out


Har obsessat denna pärla efter at ha läst KUMO´s uppskrivning av den.
Alla har vi varit där någon eller antagligen fler gånger. Enjoy


Etiketter: ,

onsdag, april 16, 2008

Disco Needs


8:06 av discokärlek. Keep A Little Love For Yourself finns representerad på Million Dollar Discos "Disco Demands 3" och på en tolva i serien Underground Disco Classics. Den är inte skitsvår att få tag på men tillräckligt för att jag jollrade till när jag hittade den för 40:- på tradera. Enjoy.


Etiketter: , , ,

söndag, april 13, 2008

Söndagslunk

söndag, april 06, 2008

Dagens Skiva


Har en känsla av att detta kommer bli dagens skiva en lång tid framöver

fredag, april 04, 2008

Fynd Från Förra Veckan

tgif

Min Första Mac R.I.P


Ok...ca 9000 mp3or åt skogen. Väldigt många var svåra att få tag på från början.alla mixar,alla edits,alla svåra att få tag på versioner.piss skit och senapsgas.lite ljus i mörkret är att jag hittade en gammalt mail där jag skickat min blogroll till Josefina, nu kan jag få tillbaks lite av det förlorade iallafall. Vafan jag köpte mac för att slippa just detta. Förra gången detta hände så blev jag av med en stor samling rara låtar och album, förvisso hade jag pc då. Jag tror det är safe att säga att jag från nu kommer backa upp allt.

tisdag, april 01, 2008

12"

Skivesset fick i helgen in ett stort parti 12" och såklart har man riktigt risig ekonomi då. Jag lyckades dock komma riktigt billigt undan och ändå komma hem med en bibba 12"or hem. Här kommer några av kändisarna jag hittade. Så fort jag har råd så kommer jag köpa ett nytt soundsystem hem så jag kan börja rippa mina vinyler och dessutom avnjuta deras fulla ljud. Lider verkligen av att allting funkar halv/heldåligt. Jag skall försöka fixa upp resten av fynden oxå.
Etiketter: , , , , , , ,

hit counter
counter
<body>