tisdag, januari 23, 2007

Reformation Post

Top o' the modem to ya! Det har väl inte hänt sådär otroligt mycket i mitt liv sedan senast förutom att jag idag påbörjade mina studier på Malmö högskola. De närmaste månaderna kommer jag att läsa Designteori vilket både låter och är skitkul. Efter den första föreläsningen som ägde rum idag så är det en väldig positiv känsla som har övertaget..äntligen.
Läraren verkade vara en kul och avslappnad prick med stor kärlek för ämnet vilket bådar gott. Det är en fantastisk förlösningskänsla att äntligen få prassla med något som man älskar efter den senaste tidens bajs-in-the-face-treatment av Arbetsförmedlingen..skönt att äntligen skära bort den bölden från röven..


Annars har det mestadels varit lite småpyssel i hemmet, ommålning av fula röda fondväggar, uppskruvning av lister, upphängning av tavlor etc etc. Nu längtar jag riktigt hårt efter csnstålarna så att man kan bege sig ut i loppisjungeln på jakt igen. Hökar även efter en sideboard på diverse auktionssidor. Alla som har varit hemma hos oss vet att förvaringsutrymmen av alla dess slag är varmt välkomna. Och så höll jag på att glömma bort att vi har köpt ny soffa nyligen oxå. Mio kallar den för Monza och det är en tvåsittsig rackare med schäslong, färgen är lite ljusbrungrå och inte alls oliv som de valde att beskriva den som. Vi har faktiskt ännu en ny familjemedlem, han heter Klaus och är en ny och miljövänlig kyl/frys från Bosch.

Dagens
Låt: The Fall - over! over!
Album: Jean Claude Vannier - L'enfant assasin des mouches
Gott: Sojakorvgryta
Länk: http://www.graphiste3d.com/frames.htm

Etiketter:

7 Comments:

Blogger Ankaret said...

Men va fan mannen... vad är det som händer? Du har inte sagt ett knyst om detta! Grattis och fan va roligt att du äntligen fick göra nåt som du gillar! Toppen. Hur länge kommer du att plugga då? Jag är nyfiken som fan... Ringer snart. Kram

24 januari 2007 kl. 08:54  
Anonymous Anonym said...

Bra där! Varit här www.nirvanafurniture.com
och snokat?

/Millis

24 januari 2007 kl. 11:12  
Blogger Jimmy said...

tackkanonlänk millis tackar!har mest hängt på denna www.lauritz.com/. slå en plong ikväll timi!

24 januari 2007 kl. 12:00  
Anonymous Anonym said...

Japp, det är riktigt fint att stryka runt där! Tar typ fem-tio minuter att gå dit från Centralen. Se till att vara bland de första och att sikta på övervåningen, som är bäst. God jaktlycka! : D

/Millis

24 januari 2007 kl. 19:13  
Blogger Ankaret said...

Jag och Vero har varit inne på "nirvana" ett antal gånger och förbannat att vi inte kan "knalla" in och köpa allt vi sett där... Sist var det ett bord som var jättefint! Darn! Vi fick våran nya lampa idag iallafall så jag får väl anta att man skall vara nöjd :)

24 januari 2007 kl. 21:54  
Blogger Jimmy said...

ja det fanns mycket som var finfint där.vad är det för lampa som ni har beställt?

25 januari 2007 kl. 11:40  
Anonymous Anonym said...

En fet jävla golvlampa! Kommer att sitta som en smäck i våran nya lya.

25 januari 2007 kl. 22:14  

Skicka en kommentar

<< Home

hit counter
counter
<body>