tisdag, november 21, 2006

NO MUSIC DAY

söndag, november 19, 2006

måndag, november 13, 2006

Ride like the wind

Det bästa med den här årstiden är att det är alldeles legitimt att ligga inomhus o bara bli ett med möblemanget, leka med loppisfynden från i somras. Hittade en helt fantastisk bok som fungerar som underbar anglohöstporr nu, den heter Secret Britain och radar i alfabetisk ordning upp en mängd lite udda sevärdheter runtom i England som gamla borgar och labyrintträdgårdar etc. På vår fab skivaffär runt hörnet så fann jag en guldklimp i form av en LPskiva med The New Birth som heter "Comin' from all ends" som innehåller mästerverket "Pretty Music". En sån riktig modernrökare som är så sjukt bra så man bara vill slåss. Appropå skivor så spelade jag på Folkhemmet i tisdags, myspystillställning med två akter. Första bandet ut var nått kristetchinosbärandelundvitadreadsband som var så pinsamt dåliga men efter det så gjorde Helena Josefsson en prima prämiarspelning som soloartist. Lite trevande och nerver men det var bara charmigt.

Nästa spelning jag gjorde var nu i lördags i vinylbaren på KB. Det gick alldeles prima, blev kanske lite ensamt o stå där bakom spelarna från 23.00 till 04.00 men det gick fortare än väntat. och medans man ändå är i farten så ska jag och min bättre hälft spela på Crush nu på fredag med ett ännu längre pass...23.00-05.00..gosh..

OCH! en annan sak som jag nästan glömde. Tony hawk's Project 8 är just nu i min box...ujuj tummar kommer blöda i höst. Annars har jag mjukat upp tummarna med:

Splinter cell double agent
Top Spin
Need for speed carbon

-
Perfume(film)

+

Höst
Christopher Cross - Ride like the wind(låt)

onsdag, november 08, 2006

Torshälla gosskör


Förlåt förlåt förlåt, jag har varit usel på att underhålla ambulansen men imorgon skall jag uppdatera bättre. Nu måste jag först skriva klart en ansökan.ses imorgon!

Dagens: Morrissey - Tomorrow
hit counter
counter
<body>