tisdag, februari 13, 2007

The Magic Yard

Gud jag är kär..det händer alldeles för sällan att man hittar sådana här pärlor i form av ett soundtrack. Luboš Fišer är född i Prag och är mannen bakom soundtracket till den Tjeckiska filmen "Valerie and her week of wonders" som jag skall ta o beställa så fort jag bara har råd..Har tassat omkring på små tjeckiska gothmoln hela veckan. Albumet har dock fått konkurrens av Susan Christies "Paint a Lady" som får mig att drömma om en egen liten cottage någonstans i Midlands där jag kan ligga o påta lite i min egen rabatt samtidigt som Josefina sitter o löser korsord under ett parasoll med sin pregmage.

Känner att det var lite för lång tid sedan jag lyssnade på folk&psych etc..De gamla Circus Days samlingarna får duga gott och väl tills jag springer på flera pärlor. Utöver dessa två skivorna så har jag lyssnat på: City Boy, Deaf School, Stories, Andy Votels "Prog is not a four letter word" & diverse turkfunk. "Valerie and her week of wonders" och "Paint a lady" finns att köpa hos fantastiska Finders Keepers Records.

Dagens Top 5 skivbutiker:
1. http://www.finderskeepersrecords.com/
2. http://www.roughtrade.com/
3. http://www.b-music.co.uk/shop/
4. http://www.twistednerve.co.uk/
5. http://www.moviegrooves.com/


Pssst. Kolla även in Yamasuki - Aisere i Love you..Har inte Kicki Danielsson snott den och gjort den till en schlagerhit?

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Sammi said...

LOLlolol. Han heter Fiser! "Jag heter Herr Fiser och jag letar efter en luftrenare... ok?... andra våningen? Tack."

Jag är hemskt ledsen, men någon måste säga det alla tänker. Jag offrade mig den här gången.

15 februari 2007 kl. 16:19  
Blogger Jimmy said...

ha ha..funderade på ett (insert fisskämt here) men insåg att det var överflödigt..

15 februari 2007 kl. 17:02  

Skicka en kommentar

<< Home

hit counter
counter
<body>