måndag, januari 29, 2007

Konsoll me

Då var det äntligen gjort..Har just beställt en xbox 360 från Webhallen.com. Nu fattas det bara en fet-tv oxå men då är jag nog tvungen o axla boan och dra dubbla pass på något lokalt stråk för ha råd med..Är dock überamped över att jag snart har boxen hemma, nu fattas det bara några fina lir men det är snart kirrat. Spelet jag ser mest fram emot är nog Mass Effect från Bioware som gav även ligger bakom guldklimpen KOTOR. Tills dess får jag nog hålla mig till Lost Planet, Gears of War samt börja om på Tony Hawk's Project 8 och spela upp mig..det gör mig verkligen ingenting.
Nu skall jag bege mig ut i solskenet och köpa tofu, sesamfrön och lite annat grönt.

tisdag, januari 23, 2007

Reformation Post

Top o' the modem to ya! Det har väl inte hänt sådär otroligt mycket i mitt liv sedan senast förutom att jag idag påbörjade mina studier på Malmö högskola. De närmaste månaderna kommer jag att läsa Designteori vilket både låter och är skitkul. Efter den första föreläsningen som ägde rum idag så är det en väldig positiv känsla som har övertaget..äntligen.
Läraren verkade vara en kul och avslappnad prick med stor kärlek för ämnet vilket bådar gott. Det är en fantastisk förlösningskänsla att äntligen få prassla med något som man älskar efter den senaste tidens bajs-in-the-face-treatment av Arbetsförmedlingen..skönt att äntligen skära bort den bölden från röven..


Annars har det mestadels varit lite småpyssel i hemmet, ommålning av fula röda fondväggar, uppskruvning av lister, upphängning av tavlor etc etc. Nu längtar jag riktigt hårt efter csnstålarna så att man kan bege sig ut i loppisjungeln på jakt igen. Hökar även efter en sideboard på diverse auktionssidor. Alla som har varit hemma hos oss vet att förvaringsutrymmen av alla dess slag är varmt välkomna. Och så höll jag på att glömma bort att vi har köpt ny soffa nyligen oxå. Mio kallar den för Monza och det är en tvåsittsig rackare med schäslong, färgen är lite ljusbrungrå och inte alls oliv som de valde att beskriva den som. Vi har faktiskt ännu en ny familjemedlem, han heter Klaus och är en ny och miljövänlig kyl/frys från Bosch.

Dagens
Låt: The Fall - over! over!
Album: Jean Claude Vannier - L'enfant assasin des mouches
Gott: Sojakorvgryta
Länk: http://www.graphiste3d.com/frames.htm

Etiketter:

hit counter
counter
<body>